Autor
Olszewski, Adam (1936- ).
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo WNT,
Numer wydania
Wydanie 2. uaktualnione, 1 dodruk.
Objętość
345, [1] strona, [28] stron tablic :
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliografia przy rozdziałach.
Słowa kluczowe
podręcznik,
100
%a Olszewski, Adam
%d (1936- ).
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
250
%a Wydanie 2. uaktualnione, 1 dodruk.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo WNT,
%c 2017.
300
%a 345, [1] strona, [28] stron tablic :
%b ilustracje (w tym kolorowe) ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliografia przy rozdziałach.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych