okładka

Technologia przetwórstwa mięsa

Olszewski, Adam (1936- )., Wydawnictwo WNT

Rok wydania: 2017.

Mięso, Rzeźnictwo, Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Olszewski, Adam (1936- ).
Wydawnictwo WNT
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
978-83-01-19412-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo WNT,
Rok wydania
2017.
Numer wydania
Wydanie 2. uaktualnione, 1 dodruk.
Objętość
345, [1] strona, [28] stron tablic :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Mięso
Rzeźnictwo
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliografia przy rozdziałach.
Słowa kluczowe
podręcznik,
020
%a 9788301194123
100
%a Olszewski, Adam %d (1936- ).
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
250
%a Wydanie 2. uaktualnione, 1 dodruk.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo WNT, %c 2017.
300
%a 345, [1] strona, [28] stron tablic : %b ilustracje (w tym kolorowe) ; %c 24 cm.
504
%a Bibliografia przy rozdziałach.
650
%a Mięso
650
%a Rzeźnictwo
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
692
%x podręcznik,
710
%a Wydawnictwo WNT
920
%a 978-83-01-19412-3

Załączniki

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 31435
Sygnatura: 28598 cz 636/639
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane